Drikkevarer

Vår erfaring med merking innen bryggeri industrien, strekker seg fra små mikrobryggerier – helt opp til de største og mest kjente bryggeriene i Norge.

Med merkeløsninger fra blant annet Domino, leverer vi høykvalitetsmerking direkte på emballasjen/kork eller etikett, i tillegg til merking på D- og T-pak.

Les mer om merking satt i system for bryggeriindustrien.

merking av drikkevarer bryggerier

Bokser

Revolusjonerende teknologi i Dominos Ax550i-skriver gir deg optimal drift under toppkoding.

merking av drikkevarer bryggerier

PET Plastflasker

Domino D-serien Laserteknologi vil kjøre med de raskeste PET-drikkene.

merking av drikkevarer bryggerier

Sleeves

Domino oppfyller alle lovendringer mens du løser den tøffeste sleeve utfordringen.

merking av drikkevarer bryggerier

Tønner

Vår M-serie kan håndtere en rekke etikettstørrelser, og leverer stor tekst, grafikk og strekkoder med høy oppløsning som tilfredsstiller alle kravene i den moderne forsyningskjeden. Etiketter kan raskt og sikkert påføres tønner for umiddelbar distribusjon.

merking av drikkevarer bryggerier

Glassflasker

Dominos Ax-serie leverer høy hastighet, pålitelighet, er enkel å betjene og har nesten feilfri ytelse for de tøffe kravene til drikkevareindustrien.

merking av drikkevarer bryggerier

Kartong

Domino Ax550i merker  best før dato, sporbarhet og produksjonsdato på forsiden, baksiden eller bunnen av laminatkartonger. Bransjens ledende utskriftshastigheter for høyhastighets kartonglinjer betyr at mat sparer tid, så vel som energi og penger.

merking av drikkevarer bryggerier

Flaskekorker

Domino Ax-Serien kan levere alle løsninger for merking på kapsler. Uansett om man skal merke på plast eller metall,  har vi i-Pulseskrivehod og -blekk i presisjonsfargeløsning, eliminering av skrivehodestyring, nytt blekk for de tøffeste underlagene og flere utskriftsstørrelser.

merking av drikkevarer bryggerier

Flaskehals

Dominos D-serie laserteknologi sikrer effektivitet i hele merkingen på flaskehalsen.

Vår D-serie laserteknologi gir overlegen merkekvalitet selv ved flaske etikettlinjehastigheter over 70k etiketter per time. Uansett om du skriver ut på rullefôr, papir, strekkhylse eller krympemuffer, bruker Domino D320i og D620i (utviklet for høyeste produksjonshastighet) optimal koding av best før dato, sporbarhet og produksjonsdato til etiketter på flaskehals, forside eller baksiden av flasker.