Kjell Hilleren

En kundemann takker av!

Kjell Hilleren, gründer av Kameleon Coding Automation AS takker av etter mer enn 19 år i Kameleon og Domino sin tjeneste. Kjell grunnla selskapet høsten 1999 og lanserte allerede da konseptet driftsavtale. Etter utallige kilometer rundt omkring i hele landet blir han nå pensjonert fra merkebransjen. Det har vært en spennende og morsom reise og flere av dagens kunder har vært med hele veien. Kona til Kjell, Siri fortsetter heldigvis i Kameleon, og er sammen med Tor Jørgen de som har vært med siden 1999.

Driftsavtalen lever i beste velgående og Kameleon har i dag 250 fabrikker som kunder på denne avtaleformen. Ny ledelse kom inn i 2013 og eier i dag selskapet sammen med ansatte. 17 ansatte er levende opptatt av å føre arven til Kjell videre.

Kjell er gründer og sammen med sønnen, Jakob, bygger de nå dekkhotell rett ved Kameleon. Det gir oss muligheten til å fortsatt ha tett kontakt med Kjell videre.Vi ønsker han masse lykke til og han banker nok sikkert snart på døra vår for å få noen kunder til dekkhotellet. Det blir nok på en driftsavtale…