Siri Hilleren og Espen Fyksen

En rebell i ismarkedet – hele året!

Kameleon kommer i kontakt med mange spennende kunder. Det er alltid inspirerende for oss når vi klarer å finne løsninger som fungerer godt for våre kunder. Espen Fyksen fra Brand Icecream er en av kundene som smiler og er fornøyd med våre løsninger.  Brand Icecream var innom for å møte Trond Olav. Han hadde med seg en eske full av smaksprøver. Her var det litt av hvert av smaker, noen kjente og kjære som vanilje, jordbær og sjokolade, men også smaker av salt lakris, smaker inspirert av drinker og matcha. Ikke noen tvil om at alle kan finne sin favoritt blant utvalget. Helt enig med Espen at man kan spise is til enhver anledning, ikke bare om sommeren. Designerne som lager etikettene har nesten fritt spillerom, og her er det ingen rød tråd i illustrasjonene, en kan nesten kalle det et anarki. Målet er at de skal være levende, fleksible og utfordre mottaker.

 

Med en forretningside om å lage tydelige merkevarer mot tydelige målgrupper begynte de å utvikle smaker med historien til Flåklypa. Midt i riket til Solan og Ludvig. Dette var is som skulle selges til familier. I tillegg ønsket de å lage en is spesielt for ungdommen. Resultatet ble en kompromissløs is med et konsept rettet mot ungdom. Resultatet ble Evas datter. Historien starter med Eva som alles mor og er opphavet til navnet på iskremen. Datteren går sine egne veier og skal helst ikke gjøre som mor har gjort. Evas datter ønsker å formidle et budskap hvor man skal tørre å stå for noe. I ungdommens ånd er det også en Instagram konto som betjenes uten innblanding fra de voksne. Som Espen sier, her kan alt skje.

 

Kameleon er stolt leverandør av etikettsystemer fra Intrex, etiketter fra Skanem og merking fra Domino. Våre etikettsystemer er fleksible og tilpasningsdyktige og samhandler med den vekslende produksjonen i endring av etiketter og størrelser på isboksene.

 

Kameleon legger etikett på lokk og rundt boksen i samme operasjon. I tillegg merker vi også isboksene med best før dato med blekkstråleskriver.

 

Selskapet har ambisjoner om vekst og å bli Norges 3. største iskremprodusent. Kameleon er med på laget og leverer løsninger til beste for kunden.