ansatte i Kameleon

Julehilsen fra Kameleon

Så var den her igjen. Kun et par dager igjen. Herlige julen og noen velfortjente fridager. Noen må jobbe for å holde hjulene i gang og i Kameleon er flere på jobb i romjulen for å kunne løse små og store oppgaver som kommer.

Det er på tide med en kort oppsummering av 2018. Vi startet året med 15 ansatte og teller 18 ved utgangen av året. Vi har fått på plass vår første prosjektingeniør, vår verkstedguru og en veldig flink lærling. Tre personer som alle har bidratt til at vi klarer å utføre flere oppgaver for våre kunder på en enda bedre måte.

Serviceoppdrag hos kunder er vår greie. I år har vi i følge servicesystemet fullført ca. 500 oppdrag og i tillegg kommer nok en rekke telefonsamtaler som løses raskt. Det har vært travelt. Vi har gjennomført over 100 installasjoner hos eksisterende og nye kunder. Vi har utvidet vårt produkttilbud og har levert våre første roboter og våre første sleeve maskiner.

Nå lader vi batteriene igjennom julen og så er vi klare med piggskoene på når 2019 starter. Noen av teknikerne har allerede skoene på og er klare også igjennom julen.

Ha en riktig god jul og et godt nyttår. På vegne av alle ansatte i Kameleon ønsker vi å takke så mye for 2018.

Med hilsen

Trond Olav Eek

Daglig leder