Ny selger Atle Aaaland

Møt Atle, vår nye selger

Kameleon leverer i dag løsninger for merking og etikettering av alle deler av produksjonsprosessen. Vår største kundegruppe er næringsmiddelindustrien hvor vi dekker hele bredden av produsenter. Vi har små og store bryggerier, små-skalaprodusenter innen kortreist mat samt store produsenter. I tillegg leverer vi merkeløsninger til farmasøytisk industri og øvrig industri i Norge.

Kameleon er opptatt av å levere tjenester og produkter som dekker kundens behov innenfor merking, etikettering og sleeveløsnigner. Etterspørsel etter våre tjenester og produkter er i stadig vekst og vi har derfor ansatt en ny selger. Atle Aaland begynte hos oss 1.september i år. Han kommer rett fra salgssjefjobb i NSH, hvor han har vært de siste 17 år.

Atle ble kastet rett ut i det og har allerede vært ute i mange kundemøter. Når vi snakker med han er han på farten og på vei ut i sitt neste kundemøte. Han tar seg tid til å snakke med oss noen minutter og vi benytter anledningen til å spørre han hva han synes om jobben etter en knapp måned. Han sier at han synes Kameleon fremstår som et profesjonelt selskap med veldig gode produkter. Atle beskriver et godt arbeidsmiljø og ansatte som står på og yter ekstra for at kunden skal få på plass løsninger helt i tråd med behovet de har på merking, etikettering eller sleeve.  Han sier han blir tatt godt i mot ute hos både nye og eksisterende kunder og at Kameleon har et godt rykte ute i markedet. Det er lett å komme til fordi produktene er av god kvalitet og våre serviceteknikere er kjent for å ha høy kompetanse, sier Atle. Han avslutter med å si at han liker at Kameleon har visjoner og tanker om hvordan man kan tilby kunden akkurat de riktige løsninger for både merking, etiketter og sleeve. Dette gjør at hans jobb blir både spennende og allsidig.

Atle bor på Lørenskog, han er samboer og har tre gutter på 11 og 14 år. I tillegg til å være aktiv med barna i deres aktiviteter spiller han golf, går på ski og spiller håndball (sammen med daglig leder Trond Olav Eek) på fritiden. Kameleon er glad for å ha fått Atle med på laget og ser frem mot mange nye og spennende oppgaver for både eksisterende og nye kunder.