Stilling ledig - Lyst på en sentral rolle i et selskap som vil noe?

Stilling ledig - Lyst på en sentral rolle i et selskap som vil noe?

Vi søker etter en salgs- og produktansvarlig merking

DU KAN SØKE HER!

I Kameleon bygger vi en kultur hvor kunden står i fokus. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal få en bedre og mer konkurransedyktig virksomhet.

Med et stadig fokus på fremtidens teknologi og med de riktige menneskene på laget, skal vi være et sted ansatte elsker å jobbe og verdsettes som en partner av våre kunder.

Effektive løsninger for merking og sporing i alle deler av kundens produksjonsprosess er Kameleons opprinnelige og fortsatt største forretningsområde. Selskapet har en solid posisjon blant store og små produksjonsbedrifter som verdsetter Kameleons profesjonelle løsning og servicekonsept. Til å ivareta og utvikle dette viktige området søker vi nå en forretningsorientert Salgs- og produktansvarlig.

Vi tilbyr grundig opplæring i våre produkter og løsninger samt gode muligheter for å utvikle seg i et ambisiøst selskap i sterk vekst. En konkurransedyktig pakke med lønn etter avtale, gode pensjonsvilkår og privat helseforsikring.

Dine viktigste ansvars- og arbeidsoppgaver vil være:

  • Ansvar for forretningsområdet merking med hovedvekt på salg, produkt og marked
  • Ta vare på og utvikle eksisterende kunder ved oppfølging, internkoordinering, prisstrategi m.m.
  • Fortløpende vurdere lønnsomheten i forretningsområdet og aktivt bidra til at det utvikler seg positivt.
  • Lede og koordinere større salgsprosesser i samarbeid med kollegaer fra øvrig salg og teknisk organisasjon
  • Være en faglig og kommersiell støtte i kundeprosesser
  • Holde seg oppdatert på produkter og ha kontakt med leverandører
  • Identifisering av nye markedsområder og forretningsmuligheter
  • Kundemøter og deltakelse på messer
  • Bidra i utvikling i utviklingen av Kameleon sin salgsstrategi

Du vil jobbe i sammen med dyktige og positive kollegaer innen salg, marked, kundeservice og teknisk som alle har det samme målet.Vi søker en strukturert, tillitsvekkende og relasjonsbyggende salgsprofil, som motiveres av å utvikle eksisterende kunder og ta del i større salgs- og leveranseprosesser.

Du er flink til å forstå kundens behov og opptatt av å finne gode løsninger i samarbeid med andre.Erfaringsmessig ser vi gjerne at du har jobbet med løsningssalg og bidratt i den kommersielle delen av kundeprosjekter med prising, utarbeidelse av tilbud osv.

Du bør ha interesse for tekniske løsninger og produkter, men ikke nødvendigvis bakgrunn fra området.Vi er opptatt av å se potensialet i våre ansatte og legger vekt på å både tilpasse og utvikle dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder underveis.

Hør fra våre ansatte:

Tove beskriver Kameleongruppen som et selskap hvor de ansatte handler og tenker ut ifra at vi alltid er i kundens tjeneste. Både administrasjon, salg og teknisk står på og gjør det de kan for å hjelpe kunden 24/7. De ansatte trives godt og det er et godt miljø med mye humor og gode kommentarer.

Lars Martin er ganske nyansatt i selskapet. Han beskriver Kameleon Gruppen som en tillitsfull arbeidsgiver der arbeidsmiljøet er fremoverlent og kompetansesterkt. "Om vi jobber med kundeprosjekter innen merking, produktsporing eller robotprosjekt, blir jeg stolt og imponert over hvordan hvert enkelt team angriper utfordringen og skaper maskiner og systemer i verdensklasse."

Vi ser frem til å høre fra deg!

Skulle du ønske ytterligere opplysninger - ring oss da vel - enten til daglig leder Trond Olav Eek (992 88 211) hos Kameleon eller vår rådgiver Kai Bruun (477 63 696) hos Libra Consult.

DU KAN SØKE HER!

Flere nyheter