Stilling ledig - Lyst til å bli med på vår suksess og utvikle våre kunder?
Nyheter

Stilling ledig - Lyst til å bli med på vår suksess og utvikle våre kunder?

Vi søker Konsulent systemløsninger næringsmiddelindustri

DU KAN SØKE HER

Et av Kameleons viktigste satsningsområder for å gi verdi til våre kunder er utvikling av effektive softwareløsninger. Gjennom vår inngående kjennskap til næringsmiddelindustriens behov har vi utviklet det skreddersydde produksjonssystemet Progress som gir våre kunder full kontroll på sin verdikjede. Løsningen bygger på de tre nøkkelfaktorene kontroll, kommunikasjon og dokumentasjon.

Vi opplever en meget stor interesse for Progress i markedet og vi har i den forbindelse et sterkt økende antall implementeringsprosjekter hos våre kunder. For å støtte våre kundeansvarlige og prosjektledere gjennom hele kundereisen søker Kameleon nå en dyktig og serviceinnstilt konsulent. Du vil inngå i et positivt og velfungerende team med høy kompetanse og sterk kundeorientering.For den rette kandidaten tilbys grundig opplæring i våre produkter og løsninger samt gode muligheter for å utvikle seg i et ambisiøst selskap i sterk vekst.Kameleon tilbyr en konkurransedyktig pakke med lønn etter avtale, gode pensjonsvilkår og privat helseforsikring.

Dine viktigste ansvars- og arbeidsoppgaver vil bli:

 • Delta i forprosjekter og implementeringsprosjekter for kunder
 • Opplæring av brukere
 • Support, feilsøking og problemløsing
 • Støtte salgsansvarlig i forbindelse med tilbudsprosesser o.l.
 • Dokumentasjon av systemer og løsninger
 • Kundeoppfølging etter implementering

For at du skal lykkes og trives i jobben er det noen egenskaper som er viktige at du har med deg:

 • Du er tillitvekkende, og fokuset ditt er mot kundene.
 • Du har selvfølgelig svært gode kommunikasjonsegenskaper og en egen evne til å sette deg grundig inn i våre løsninger og opparbeide en forståelse for ulike kunders behov og utfordringer.
 • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert i dialog med kunder og interne nøkkelpersoner. Du tar ansvar for å løse saker enten ved å finne ut av det selv eller ved å involvere andre mer erfarne
 • Du liker at det er hektisk og du kan håndtere flere ting samtidig.
 • Du er strukturert i arbeidsformen og gir oppfølging og tilbakemelding på saker både internt og eksternt.
 • Du har en sterk motivasjon for å utvikle både deg selv og virksomheten du jobber i.

Erfaringsmessig er det fint om du har litt kjennskap til produksjonsbedrifter og gjerne om du har deltatt i implementeringsprosjekter. Stillingen krever ikke at du har IT bakgrunn for å sette deg inn i løsningen, men du bør ha en god systemforståelse og kanskje har du gitt brukeropplæring til kollegaer eller til og med vært superbruker på andre typer systemer.  Vi er opptatt av å se potensialet i våre ansatte og legger vekt på å både tilpasse og utvikle dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder underveis.

Les mer om softwaren Progress by Kameleon her

Hva sier de ansatte om å jobbe i Kameleon?

Tove beskriver Kameleon gruppen som et selskap hvor de ansatte handler og tenker ut ifra at vi alltid er i kundens tjeneste. Både administrasjon, salg og teknisk står på og gjør det de kan for å hjelpe kunden 24/7. De ansatte trives godt og det er et godt miljø med mye humor og gode kommentarer.

DU KAN SØKE HER

Flere nyheter