Stilling ledig -Søker du spennende prosjekter, gode kollegaer og en solid arbeidsgiver i vekst?

Stilling ledig -Søker du spennende prosjekter, gode kollegaer og en solid arbeidsgiver i vekst?

Vi søker etter en tekniker

DU KAN SØKE HER!

I Kameleon bygger vi en kultur hvor kunden står i fokus. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal få en bedre og mer konkurransedyktig virksomhet.

Med et stadig fokus på fremtidens teknologi og med de riktige menneskene på laget, skal vi være et sted ansatte elsker å jobbe og verdsettes som en partner av våre kunder.

Kameleon fortsetter sin meget positive utvikling og ønsker nå å styrke sin organisasjon med en dyktig, initiativrik og løsningsorientert Tekniker, som har tverrfaglig kompetanse innen fagområdene Mekatronikk / Automasjon / Elektro. Vi er lokalisert på Åros, men du må trives med å være på farten, ettersom selskapet har kunder over hele Norge og enkelte i øvrig Skandinavia. Du vil inngå i et positivt og velfungerende team med høy kompetanse og sterk kundeorientering.

Kameleon tilbyr et godt arbeidsmiljø, ryddige arbeidsforhold og grundig opplæring i selskapets produkter. Det vil være gode muligheter for faglig og personlig utvikling i et selskap i sterk vekst.

DINE viktigste ansvars- og arbeidsoppgaver vil være:

 • Driftsstart og installasjon av utstyr og maskiner ute hos kunder
 • Service og vedlikehold på våre løsninger, både inne og ute hos kunder
 • Opplæring, support og problemløsning for kunder
 • Oppgradering av eksisterende utstyr, lage tilpasninger, mekanisk og elektrisk
 • Deltagelse i prosjekter, pågående og nye
 • Identifisere kundens behov for oppgradering og potensiale for mersalg
 • Holde deg oppdatert om hva som skjer i markedet generelt

DIN bakgrunn og erfaring:

 • Teknisk fagskole, gjerne med fagbrev innen tekniske fag som automasjon, mekatronikk eller elektro
 • Erfaring fra arbeid med mekanisk / elektrisk utstyr, helst fra produksjonsvirksomheter
 • Kjennskap og erfaring med å lese el-tegninger
 • Erfaring med PLS/HMI og nettverk er en fordel, men ikke et krav
 • Gode dataferdigheter og vant til å dokumentere sluttført arbeid
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi forutsetter at du er teknisk interessert person som liker "å skru og mekke". For å lykkes og trives i jobben er det i tillegg viktig at du er kvalitetsbevisst, ansvarsfull, nøyaktig og ryddig. Du er fleksibel og løsningsorientert i møte med kollegaer og kunder, og kan slutte deg til vårt felles motto "Alltid i kundens tjeneste".

Hør fra våre ansatte:
Tove beskriver Kameleon gruppen som et selskap hvor de ansatte handler og tenker ut ifra at vi alltid er i kundens tjeneste. Både administrasjon, salg og teknisk står på og gjør det de kan for å hjelpe kunden 24/7. De ansatte trives godt og det er et godt miljø med mye humor og gode kommentarer.

Lars Martin er ganske nyansatt i selskapet. Han beskriver Kameleon Gruppen som en tillitsfull arbeidsgiver der arbeidsmiljøet er fremoverlent og kompetansesterkt. "Om vi jobber med kundeprosjekter innen merking, produktsporing eller robotprosjekt, blir jeg stolt og imponert over hvordan hvert enkelt team angriper utfordringen og skaper maskiner og systemer i verdensklasse."

Vi ser frem til å høre fra deg! Skulle du ønske ytterligere opplysninger er du velkommen til å ringe en av oss; vår Rådgiver Kai Bruun (477 63 696), Leder kundeprosesser Maria Slinde Halvorsen (97 56 99 65) eller Ansvarlig hardware teknikere Jevgeni Blinov (46 65 76 67).

DU KAN SØKE HER!

Flere nyheter