Robotseminar hos Kameleon gruppen

Robotseminar hos Kameleon

Endelig kunne vi ønske velkommen til frokostseminar på verkstedet i våre lokaler i Røyken Næringspark. Tema for dagen var palleteringsløsning med roboter.

Trond Olav fra Kameleon gruppen ga de fremmøte en rask gjennomgang av de ulike økonomiske alternativene man har når man skal ha en eller flere roboter inn i produksjonslinjen. Kunden som ønsker en eller flere roboter kan enten ansette en robot, leie eller kjøpe den. Ta kontakt med oss så viser vi deg hvordan du kan løse ditt behov.

Lars Julius fra Universal Robot dro oss igjennom fordeler med robotene, utviklingen frem til i dag samt litt om hva som skjer i fremtiden innen robotisering. Og ikke minst, alt hva robotene kan løse.

Lars fra Rocketfarm og Emil fra Kameleon gruppen demonstrerte deretter vår fleksible palleteringsløsning med installasjon som kan gjøres på 1,2,3. På dag 1 er det montering og forberedelse, dag 2 er det igangkjøring og dag 3 er løsningen i drift overlevert til kunden. Forberedelsene er inkludert og standardisert.

Vi kommer til å sette opp flere frokostseminarer i 2019 og foreløpige datoer er:

Åros, 22.01.19

Bergen, 21.03.19

Ta kontakt her for mer informasjon