Siri Hilleren

Navn: Siri Hilleren

Posisjon: Administrasjon og kundebehandling

Jobbet i Kameleon gruppen siden 1999.

Hva er din historie med Kameleon gruppen?
Siri jobber med administrasjon og kundebehandling i Kameleon. For 20 år siden, i 1999, startet Siri og Kjell opp det som i dag er Kameleon gruppen i kjellerstua hjemme. Siri er et levende leksikon i Kameleon. Hun har full oversikt over de aller fleste kunder,  og vet hva de har av tjenester og produkter fra oss. Lurer du på noe er det bare å spørre Siri. Når man ringer inn til Kameleon er også Siri en av de som svarer på telefonen.

Hva mener du gjør Kameleon gruppen unik?
At selskapet etter 20 år fortsatt lever etter visjonen som handler om at vi skal ta vare på kunden og alltid jobbe i kundens tjeneste.

Hva gjør du når du ikke er på jobb i Kameleon?
Når Siri ikke er på jobb i Kameleon er hun ofte i Leikanger i Sogn der hun og Kjell har bygget et flott hus på fruktgården til slekten til Siri. Selv om Siri ofte er på Vestlandet er hun nesten like ofte på farten og koser seg med god mat og god drikke på de sydligere breddegrader. Hun er en riktig livsnyter og hun har et stort engasjement i barna sine – Jakob og Kari. Ved innkjørselen til Kameleon er det en hekk med rhododendroer og de er det Siri og Kjell som har plantet. De må alltid ha rhododenrene med seg, både på Vestlandet, på jobb og hjemme.  Når mannen til Siri, Kjell, starter opp nye prosjekter er Siri alltid med. Nå er han igang igjen , og Siri har igjen fylt opp fritiden sin for å hjelpe han.

Siri på Vestlandet