Stian Pettersen Hasle

Navn: Stian Pettersen Hasle

Posisjon: Servicetekniker

Jobbet i Kameleon gruppen siden våren 2014

Hva er din historie med Kameleon gruppen? 

Stian er Kameleon sin robottekniker. Det er han som har ansvaret for at roboten kommer til kunden og sørger for at den kommer i drift og gjør den jobben den er satt til å gjøre. Stian jobber også med installasjon og service på alle de andre produktene vi har, men med spesialitet på UR robot, Domino M-serie og Intrex etikettsystemer.

Hva mener du gjør Kameleon gruppen unik?

Stian beskriver Kameleon som en god samarbeidspartner for våre kunder og at vi er god på å yte personlig service. Det er noe Stian tror kunden setter stor pris på. Det er full gass hele døgnet og aldri en kjedelig dag på jobb.

Hva gjør du når du ikke er på jobb i Kameleon?

Når Stian ikke er på jobb for Kameleon, sitter han sjelden i ro. Det skjer mye i og rundt hus og garasje i Lier. Hekken er alltid trimmet og det er rent og pent overalt. Garasjen har alt annet enn biler, her er det motorsykler, kjøleskap, sofa og et rom tilrettelagt for bilspill. Stian kjører motorcross, sommer som vinter. Han er veldig glad i Italia og er der stadig på ferie. Han går og klatrer i fjellet og er spesielt glad i via ferrata ruter. Stian driver også med rally, ikke som sjåfør, men som medlem av teamet som er kartlesere og mekanikere.

Stian var den første automasjonstekniker som tok fagprøven med bare robot som tema. Sensor måtte lese seg opp før eksamen og selve fagprøven tok seks timer – mot vanligvis 2-4 timer. Ikke tvil om at vi har ekspertkompetanse på roboter her i huset.  Stian jobbet hos Skala Robotech med roboter før han kom til Kameleon gruppen.

Stian og Kine