Etiketter og etikettsystemer

For økt effektivitet
og gode resultater

Vi har etikettsystemer og etiketter for alle bransjer

Kameleon har lang erfaring med å levere etikettsystemer både for selvklebende og linerless (sleeve). Vi har løsninger for manuell og automatisk merking av varer med variabel vekt inkludert i høye hastigheter. Vi har leverandører som alle holder høy kvalitet og som er konkurransedyktige på pris, og alle løsningene har lave servicekostnader. Kort og godt løsninger som gjør at vi kan levere driftsstabilitet og oppetider i tråd med våre ambisjoner

Løsninger

Etikettsystemer for de fleste type produkter og pakkemaskiner.
Etikettsystemer

Vi leverer ulike løsninger for etikettering - tilpasset ditt behov og ditt produkt.

Vi leverer etikettsystemer for de fleste type produkter og disse kan integreres i ulike pakkemaskiner. Kombinert med Domino sitt merkeutstyr kan vi også integrere merkeinformasjonen på etiketter i samme operasjon. Ta kontakt for mer informasjon om de ulike løsningene og se kundehistorier.

Innenfor ferdigtrykte etiketter samarbeider vi med ledende leverandører av etiketter. Dette sikrer profesjonell håndtering av design, utskrift, lagerstyring og logistikk som igjen gir merverdi til dine produkter. Du kan velge mellom et bredt spekter av teknikker, materialer og sensoriske effekter designet for å maksimere hylleappell på den mest kostnadseffektive måten.

Vi brenner for gode etikettløsninger