Etiketter og etikettsystemer

Systemer for vekt og merking

Vekt og merking på samme linje. Vi har løsninger for variabel vekt og fastvekt. Fra lave hastigheter til høye hastigheter og med mulighet for non stop funksjonalitet

Veiing og merking i full integrasjon

Med DIGI som partner tilbyr vi noen av de beste løsningene innenfor avanserte veie- og etiketteringsmaskiner til næringsmiddelindustrien.

DIGI har et bredt utvalg av produkter for næringsmiddelindustrien med det siste innenfor teknologiske løsninger.

Vi tilbyr et bredt utvalg av maskiner fra de avanserte som som er tilpasset høyhastighetslinjer i automatiske produksjonsanlegg til enklere løsninger for små bedrifter som utfører mer manuelle oppgaver.

DIGI har vært ledende innen vekt, pris og etiketteringsteknologien i mange år. Produktene blir brukt hos mange internasjonale næringsmiddelprodusenter og distributører. Med sitt brede produktutvalg, dedikerte R&D team og globale salg-, service- og distributørnettverk, tilbyr DIGI deg det perfekte samarbeidet for våre produkter.

Les mer om DIGI på Digisystem

Vekt og pris merking

DIGI har vært ledende innen vekt, pris og etiketteringsteknologien i mange år. Produktene blir brukt hos mange internasjonale matindustriprodusenter og distributører. Med sitt brede produktutvalg, dedikerte R&D team og globale salg, service og distributørnettverk, sammen med kvalitet og ansvar,  tilbyr DIGI deg det perfekte samarbeidet for våre produkter.

Les mer om DIGI på Digisystem

Vekt og pris merking
Hugo Falch
,
Danica Foods
«Serviceinnstilling og tilbakemelding fra teknisk avdeling hos dere er upåklagelig og av den sjeldne sorten»

Eksempler på løsninger med sleeve

No items found.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.