Kameleon Coding Automation blir Kameleon Solutions
Nyheter

Kameleon Coding Automation blir Kameleon Solutions

Kameleon Coding Automation AS endrer navn til Kameleon Solutions AS.

Kameleon Coding Automation AS ble etablert i 1999 som en leverandør av merking og sporing. I de senere årene har vi utviklet oss til å bli en kundefokusert, fleksibel og løsningsorientert samarbeidspartner. En økende etterspørsel på løsninger som krevde roboter, førte til at Kameleon Gruppen AS kjøpte selskapet Kameleon Robotics AS (tidligere Cobotnor). Kameleon Robotics er Universal Robots ledende distributør av samarbeidende roboter i Norge.

Navnet Kameleon Coding Automation AS har sin historie tilbake 20 år da vi kun drev med merking og sporing. De siste årene har forretningsområdet vårt endret seg mye. I dag jobber vi hovedsaklig innen merking og sporing, etiketter og etikettsystemer og samarbeidende roboter. Vi er leverandør av løsninger og derfor navnet Kameleon Solutions.

En av gruppens store satsningsområder er som nevnt å hjelpe våre kunder til å ta i bruk samarbeidende roboter. Robotsatsingen vår skjer igjennom våre operative selskaper Kameleon Solutions AS og Kameleon Robotics AS. Arbeidet med roboter startet vi i 2017 og sammen har Kameleon Gruppen levert over 250 roboter til norske bedrifter og skoler. En stor del av Kameleon Gruppen sine ansatte er helt eller delvis involvert i dette arbeidet, og etter oppkjøpet av Kameleon Robotics har vi styrket vår posisjon ytterligere.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat

Flere nyheter