Kameleon har vært i bransjen i over 20 år
Nyheter

Kameleon har vært i bransjen i over 20 år

Det er over 20 år siden Kameleon ble stiftet og driftsavtalen ble født.

I skrivende stund har selskapet vokst til 25 ansatte og rekruttering etter flere ansatte pågår for fullt. To av de ansatte, Siri Hilleren og Tor Jørgen Brekka har vært med på hele ferden og de ble også feiret i dag. På bildet er i tillegg daglig leder Trond Olav Eek og tidligere eier og grunder Kjell Hilleren.

Det har vært en spennende reise og hele selskapet føler at vi fortsatt er underveis mot noe mer. I starten var det Domino blekkstråleskrivere som var fokuset. Domino har fulgt oss hele veien. De er bærebjelken i vårt driftsavtalekonsept og en av de ledende produsentene av merkeutstyr. Vi nærmer oss 1000 printere på driftsavtaler fordelt på 250 fabrikker og mange produksjonslinjer har utstyr og software fra oss.

De senere årene har vi utvidet våre tjenester med etikettsystemer, sleeve/linerless og ikke minst samarbeidende roboter. Vi har de siste 2 årene hatt over 50% vekst og de ansatte står på for å levere gode tjenester til eksisterende og nye kunder.

Vårt mål er å levere bransjens beste kundeservice og vi ønsker å jobbe med dere som kunder i et «evighetsperspektiv». Det er derfor hyggelig at vi har 30 fabrikker som har fullt oss i alle disse årene.

De ansatte leverer en formidabel innsats for å være tilgjengelig og levere service og installasjoner med høy kvalitet. Vi håper opplevelsen er at vi lykkes ganske bra. Vi hviler dog ikke på laurbærene og er takknemlige for tilbakemeldinger og innspill fra dere alle.

Flere nyheter