Samarbeidende roboter

Displaypaller

Displaypaller er en type utstillingsenhet som brukes i butikker og supermarkeder for å presentere produkter på en attraktiv og organisert måte.

Disse pallene er vanligvis laget av tre, plast eller metall og kan være av forskjellige størrelser og former avhengig av butikkens behov og produktenes størrelse og form.

De kan brukes til å fremheve et bestemt produkt eller en bestemt kampanje, for eksempel en ny produktlansering

eller en sesongbasert kampanje. De kan også brukes til å organisere og presentere produkter på en måte som gjør det enklere for kunder å finne det de leter etter.

Kameleongruppen har levert flere løsninger for palletering av displaypaller.

Men dette er et marked som er veldig basert på manuelle prosesser.  

Selv om noen deler av produksjonsprosessen kan automatiseres, kan det fremdeles være nødvendig med manuelt arbeid for å montere og dekorere paller, spesielt hvis det kreves spesialiserte ferdigheter eller oppgaver. En helt perfekt oppgave for en samarbeidende robot.

Ta kontakt så hjelper vi deg å se på oppgaven.

Løsninger med robot

No items found.
No items found.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Man behøver ikke la seg begrense til roboteknologi. Universal Robots er lette, plassbesparende og enkle å omstille til flere forskjellige oppgaver uten å endre innretning i produksjonen. Det er raskt å enkelt å flytte roboten til nye prosesser, og på den måten blir det mulig å automatisere nesten alle manuelle oppgaver, også ved små partier eller hurtige omstillinger

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.