Samarbeidende roboter

Mobile roboter for internlogistikk - MiR

Vi utvider vår portefølje med selvkjørende roboter eller såkalte AMR (Autonomous Mobile Robots).

Vi ser at mange av våre kunder har behov for enten å frakte delkomponenter inn til produksjonslinjene eller å flytte ferdige produkter videre i logistikkprosessen.

Intern logistikk og materialhåndtering er grunnleggende i enhver produksjons- eller logistikkbedrift. AMR kan bidra til å optimalisere arbeidsflyten innen internlogistikk. De svært tilpasningsdyktige mobile robotene kan utplasseres og omplasseres på timer, og flytter alt fra mindre deler til tung last og paller. De er i bruk i en rekke bransjer fra produksjonsanlegg, lager, distribusjonssentre og på sykehus. MiR-robotene jobber trygt side om side med mennesker.

Kameleon er norsk distributør av MiR roboter. Vi forhandler også Enabled Robotics slik at både robotarm fra Universal Robots og den mobile plattformen kan leveres integrert som en komplett løsning for pick & place og internlogistikk.

Løsninger med robot

No items found.
No items found.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Man behøver ikke la seg begrense til roboteknologi. Universal Robots er lette, plassbesparende og enkle å omstille til flere forskjellige oppgaver uten å endre innretning i produksjonen. Det er raskt å enkelt å flytte roboten til nye prosesser, og på den måten blir det mulig å automatisere nesten alle manuelle oppgaver, også ved små partier eller hurtige omstillinger

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.