Etiketter og etikettsystemer

Etiketter

Nøytrale og fortrykket etiketter. Vi leverer både nøytrale og ferdigtrykkede. ferdigtrykkede etiketter både som selvklebende og linerless

Etiketter

Etiketter er blitt en viktig del av vår virksomhet og vi leverer i dag etiketter til de fleste av våre kunder. Vi har både nøytrale og ferdigtrykte etiketter.

Nøytrale etiketter finnes i en rekke størrelser og i mange forskjellige kvaliteter.

Innenfor ferdigtrykte etiketter samarbeider vi med ledende leverandører av etiketter. Du kan velge mellom et bredt spekter av teknikker, materialer og sensoriske effekter designet for å maksimere hylleappell på den mest kostnadseffektive måten.

Vi er  med hele veien og sikrer at priser og resultater blir som forventet.

Etiketter

Nøytrale  etiketter finnes i en rekke størrelser og i mange forskjellige kvaliteter. De vanligste typene er thermo og transfer. Nøytrale etiketter brukes mest på  D-pak og T-pak (pall).

Innenfor  ferdigtrykte etiketter samarbeider vi med ledende leverandører av etiketter. Dette sikrer profesjonell håndtering av design, utskrift, lagerstyring og logistikk  som igjen gir merverdi til dine produkter. Du kan velge mellom et bredt  spekter av teknikker, materialer og sensoriske effekter designet for å  maksimere hylleappell på den mest kostnadseffektive måten.

 

Etiketter
Knut Thomassen
,
Maskinpakking AS
– Disse fleksible robotene gjør ingen feil, hvis de ikke er blitt programmert feil, da, smiler han. – Den ene av robotene våre har nå ruslet og gått døgnet rundt i to år, helt uten sykefravær.
Hugo Falch
,
Danica Foods
«Serviceinnstilling og tilbakemelding fra teknisk avdeling hos dere er upåklagelig og av den sjeldne sorten»

Eksempler på løsninger med sleeve

No items found.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Takk! Vi kontakter deg så snart.
Oops! Something went wrong while submitting the form.