Merking og sporing

Merking av D-pak og pall

GS1 har utarbeidet et globalt regelverk for merking av varer for å sikre sporing i hele verdikjeden. I tillegg har de ulike bransjene i Norge oversatt reglene til norske forhold.

D-pak og pall

For næringsmiddelbransjen er STAND005 helt sentral rundt  merking av D-pak, merking av displaypaller (1/2 pall, 1/3 dels pall og ¼  pall) og merking av helpaller i produksjon eller for transport. Kameleon er  eksperter på STAND005 og vil bistå i å få på plass merking i henhold til  kravene.

Domino har  siste året lansert helt nye automatisk etikettprintere for D-pak og pall som vi mener er  helt i tet i markedet. Vi leverer også løsninger for verifisering av  strekkoder med skannere eller med visionkamera. Håndskannere og manuelle  etikettprintere/ bordprintere hører også med i våre løsninger.

Domino  QuickDesign merkesystem inneholder system for å lage etikettmaler,  produksjonsordre og inneholder alle dine grunndata. Vi lager etikettmalene  dine og sørger for at dine etiketter inneholder all informasjon som kreves.

Med våre  løsninger så bidrar vi til at du kan merke og ha data for pakkseddel nivå 3  og 4. Kameleon har også løsninger for utekspedering.

 

D-pak og pall

No items found.

Software-moduler

Software-moduler

D-pak og pall
Hugo Falch
,
Danica Foods
«Serviceinnstilling og tilbakemelding fra teknisk avdeling hos dere er upåklagelig og av den sjeldne sorten»

Eksempler på merking

Pall

D-pak

D-pak merking

Pallemerking

Sidemerking av pall

Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Vi har standardiserte løsninger og priser, og kan raskt gi deg en oversikt over hva en driftsavtale vil medføre for din virksomhet.

Vi ønsker også å komme med råd og innspill til forbedringer og effektiviseringer der hvor vi ser dette

Maskin, forbruksmateriell, service, garanti og support er inkludert i månedsprisen. De fleste av våre kunder velger denne modellen. Alle våre løsninger kan også kjøpes til konkurransedyktige priser om det er et ønsket alternativ.

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.