Merking og sporing

Sporing og verifikasjon

Kravet til datafangst, kvalitet og kontroll er økende og automatisering av dette i produksjon er blitt viktigere enn noen gang. Vi har løsninger.

Integrerte kontroll løsninger øker i omfang

I tilknytning  til våre merke- og etikettsystemer leverer vi integrert datafangst,  verifikasjon og visionløsninger for f-pak, d-pak og pall. Dette for å sikre dataflyt og lesbar og korrekt merking.

Våre kunder tar i økende grad i bruk verifikasjons- og kontroll løsninger for å redusere feil og mangler. De enkleste løsningene kontrollere strekkoder og at disse er lesbare. De avanserte løsningene sjekker strekkode og at det er riktig informasjon, riktig emballasje og etikett i forhold til planlagt produksjon .

Vi benytter strekkodelesere og visionsystemer fra ledende leverandører tilpasset applikasjonen det skal brukes i. Løsningen kan integreres med QuickDesign.

Samtidig øker bruken av skannere både manuelle og automatiske og vi utvikler nye moduler innen lager og logistikk.

Løsningene har blitt en viktig del av vårt driftsavtale konsept og mange teknikere har fått økt kunnskap om disse viktige kontroll systemene.

Sporing og verifikasjon

Sporing og verifikasjon

Kravet til datafangst, kvalitet og kontroll er økende og automatisering av dette i produksjon er blitt viktig.

I tilknytning til våre merke- og etikettsystemer/sleeve leverer vi integrerte datafangst, verifikasjon og visionløsninger for f-pak, d-pak og pall. Dette for å sikre dataflyt og lesbar/rett merking og løsningen kan integreres med QuickDesign. Vi benytter strekkodelesere og vision systemer fra Datalogic og Leuze, og hvilket type system som benyttes avhenger av applikasjonen den skal brukes i.

No items found.

Software-moduler

Software-moduler

Sporing og verifikasjon
Hugo Falch
,
Danica Foods
«Serviceinnstilling og tilbakemelding fra teknisk avdeling hos dere er upåklagelig og av den sjeldne sorten»

Eksempler på merking

No items found.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Vi har standardiserte løsninger og priser, og kan raskt gi deg en oversikt over hva en driftsavtale vil medføre for din virksomhet.

Vi ønsker også å komme med råd og innspill til forbedringer og effektiviseringer der hvor vi ser dette

Maskin, forbruksmateriell, service, garanti og support er inkludert i månedsprisen. De fleste av våre kunder velger denne modellen. Alle våre løsninger kan også kjøpes til konkurransedyktige priser om det er et ønsket alternativ.

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.