Økt satsing på ny generasjon roboter
Nyheter

Økt satsing på ny generasjon roboter

Den nye generasjonen roboter har blitt en viktig del av våre kundeleveranser og nå økes satsningen.

Den nye generasjonen roboter har blitt en viktig del av våre kundeleveranser og nå økes satsningen. Kameleon Gruppen har kjøpt Cobotnor AS som er distributør av Universal Robots i Norge. Selskapet ble etablert i 2017 og har rukket å bli ledende på samarbeidende roboter i Norge. Sammen skal vi nå øke satsingen ytterligere og bidra til å effektivisere industrien inn i fremtiden. Lars Kjelling er ansatt som ny daglig leder. Han har med seg et sterkt team hvor Emil Nissfolk er ansvarlig for robotløsningene.

I tillegg har Kameleon Coding Automation, som selv har levert roboter siden 2017, nå blitt kvalifisert som Certified System Integrator hos Universal Robots. En anerkjennelse av vår kompetanse og erfaring. Kameleon har et tett samarbeid med Rocketfarm fra Sogndal som på kort tid har blitt ledende globalt med sin palleteringssoftware Pally. Kameleon/Cobotnor er en av 55 selskaper globalt som tilbyr denne løsningen.

Vi jobber nå innenfor mange deler av produksjon med å finne enkle løsninger på manuelle oppgaver og gleder oss til å utvikle disse virksomhetene videre. På bilde er Lars Kjelling (t.v.) og Trond Olav Eek.

Flere nyheter