En ny generasjon roboter er på vei inn i produksjon. Møt de nye samarbeidende robotene kalt cobots.

Robotene fra Universal Robots kan ta over manuelle oppgaver som for eksempel palletering og pa´kking. De gir gode HMS effekter og mer fornøyde ansatte. Dagens krav til effektivitet er stor og med knapphet på personell er robotifisering med den nye generasjonen roboter, noe som står høyt på prioriteringslisten hos de fleste selskap. Kost-nytte er stor og robotene er normalt tjent inn på et år og noen ganger enda raskere.

Kameleon har jobbet med Universal Robots siden 2017 og er i dag en av to selskap i Norge som er Certified System Integrator hos Universal Robots. Kameleon har også kjøpt Cobotnor AS som er distributør av Universal Robots i Norge og sammen skal vi nå forsterke arbeidet med Universal Robots i Norge.

Roboten som kan jobbe sammen med de ansatte

Samarbeidende roboter fra Universal Robots
De ulike robotmodellene

Våre roboter
jobber trygt,
side om side
med mennesker.

Universal robots har lansert fire ulike modeller av samarbeidende roboter. UR3e, UR5e, UR10e og UR16e som har ulik løftekapasitet og rekkevidde.

Til robotene er det utviklet tilleggsutstyr (gripere, software, stativer med mer) som gjør at de fleste oppgaver allerede idag kan løses uten skreddersøm

Prøv en robot gratis

Du kan prøve gratis, leie eller kjøpe en robot løsning

Vi ønsker å bidra til at flest mulig blir fortrolige med de nye løsningene som finnes og har lansert en rekke ulike låne og finansieringsløsninger. Du kan låne en komplett palleteringsrobot ferdig installert i 4 uker - uten kostnader. Du kan også leie en robotløsning med kort oppsigelsestid og du kan lease eller kjøpe løsningene.

Du kan fort bli overrasket over hva rask inntjening du får på løsningene.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Våre roboter i action - her i produksjon.