Samarbeidende roboter

De-palletering med Pally

Har du noen produkter som skal settes inn i produksjonslinjen så har vi standardisert software for dette også

De-palletering

Kameleon leverer UR robot som tar seg av de-palletering på en enkel måte - side om side med de ansatte.

Det finnes mange oppgaver som handler om å legge inn produkter på linjen, i pakkemaskinen eller ren pakking og ompakking

Vi har installert flere slike løsninger så ta kontakt hvis du er nysgjerrig på hvordan dette kan løses i din produksjon.

Kameleon er opptatt av å levere robotløsninger  til flest mulig kunder og dette krever så mye standardisering som mulig. Vi  støtter oss til metoden Lean Robotics som  dekker en fullstendig installasjon av robotceller. Det hjelper deg å komme  raskere i produksjon, øke produktiviteten og oppnå raskt tilbakebetaling på  investeringen.

Knut Thomassen
,
Maskinpakking AS
– Disse fleksible robotene gjør ingen feil, hvis de ikke er blitt programmert feil, da, smiler han. – Den ene av robotene våre har nå ruslet og gått døgnet rundt i to år, helt uten sykefravær.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Man behøver ikke la seg begrense til roboteknologi. Universal Robots er lette, plassbesparende og enkle å omstille til flere forskjellige oppgaver uten å endre innretning i produksjonen. Det er raskt å enkelt å flytte roboten til nye prosesser, og på den måten blir det mulig å automatisere nesten alle manuelle oppgaver, også ved små partier eller hurtige omstillinger

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.