Samarbeidende roboter

Øvrige løsninger

En kollaborativ robot kan utføre tilsvarende oppgaver som den menneskelige armen så da er mulighetene ubegrenset

Roboten kan nesten brukes til alt

Vår familie av roboter fra Universal Robots består av fem medlemmer, som tar nyttelaster på henholdsvis 3 kg, 5 kg, 12,5kg, 16 kg og 20kg. Med sine seks bøyelige og bevegelige ledd fungerer UR-robotene våre omtrent som en menneskearm.

En samarbeidende robot kan utføre tilsvarende oppgaver som den menneskelige armen så da er mulighetene ubegrenset. Vi får et økende antall henvendelser som gjelder andre oppgaver enn de tradisjonelle som palletering og pakking. Ta kontakt med oss så ser vi gjerne de oppgavene du vil ha løst i din produksjonsbedrift.

En viktig del av vår utvidede satsning på den nye generasjon roboter kom gjennom oppkjøpet av Kameleon Robotics. En av selskapets prioriterte oppgaver er å bidra til at skoler i Norge tar i bruk samarbeidende roboter. I tillegg tilby robotisering via et nettverk av systemintegratorer og samarbeidspartnere.

Link til kameleonrobotics.no

Med en cobot fra Universal Robots oppnår du alle fordelene med avansert robotautomatisering, uten å bli påført store ekstrakostnader for programmering, oppstilling og avskjerming. Dette gjør at automatisering med roboter nå er blitt mer tilgjengelig for små- og mellomstore bedrifter, og kan brukes i små produksjoner og andre typer oppgaver som det før var for kostbart å automatisere på denne måten.

UR-robotene er fullpakket av fordeler som har revolusjonert robot-teknologien.

Knut Thomassen
,
Maskinpakking AS
– Disse fleksible robotene gjør ingen feil, hvis de ikke er blitt programmert feil, da, smiler han. – Den ene av robotene våre har nå ruslet og gått døgnet rundt i to år, helt uten sykefravær.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Man behøver ikke la seg begrense til roboteknologi. Universal Robots er lette, plassbesparende og enkle å omstille til flere forskjellige oppgaver uten å endre innretning i produksjonen. Det er raskt å enkelt å flytte roboten til nye prosesser, og på den måten blir det mulig å automatisere nesten alle manuelle oppgaver, også ved små partier eller hurtige omstillinger

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.