Merking av matvarer - best før og batchnummer
Merking og sporing

Merking av matvarer - best før og batchnummer

Best før dato, batchnummer, ingredienser, næringsinnhold, allergener og strekkoder er informasjon som vi merker for kundene våre.

Best før dato, batchnummer, ingredienser, næringsinnhold, allergener og strekkoder er informasjon som vi merker for kundene våre. Vi legger etiketter på flasker, bokser, beger, kanner, pakker og poser, tett integrert med eksisterende produksjonslinjer. Vi tilbyr også linerless etiketter – uten bakpapir.

Vi kjenner kravene, vi håndterer både lave og høye hastigheter og velger utstyr etter oppgaven. Vi utfører testing både i eget testlaboratorium eller hos våre leverandører for å forsikre oss om at oppgaven løses på best mulig måte.

Vi har løsninger for manuell håndtering og for automatisk håndtering og gjør vurderinger av hva som lønner seg.

For merking bruker vi blekkstråleskrivere, laserskrivere og folieskrivere. Alle modellene er enkle å betjene og har høy driftssikkerhet. Merkeutstyret kan betjenes individuelt eller kan knyttes sammen med Domino Quick Design merkesystem for å redusere manuelle operasjoner og knytte produksjonslinjen og utstyret sammen. Merkesystemet kan også kobles sammen med ERP løsningen i fabrikken.

Vi har også brukt utstyr som vi kan tilby rimelig for de som er i etableringsfasen eller har et merkebehov med lave volumer.

Mer informasjon om etikettløsninger og linerless for forbrukerpakning finner dere her

Flere nyheter