Etikettsystemer

De siste årene har løsninger for å sette på etiketter på forbrukerpakningen blitt en viktig del av vår virksomhet. For bryggerier, brus- og vannprodusenter legger vi på etiketter på flasker og bokser i tillegg til merkingen. For matprodusenter legger vi på etiketter på glass, bokser, flasker, beger og poser og innen øvrig industri legger vi på etiketter på fat og kanner.

Gjennom våre leverandører Intrex og Collamat kan vi løse alle mulige formater og vil raskt komme opp med løsningsforslag og pris. Vi leverer både løsninger med pris per etikett og kjøp. Kombinert med Domino sitt merkeutstyr kan vi også integrere merkeinformasjonen på etiketter i samme operasjon.

Vi leverer både løsninger med pris påsatt pr etikett og kjøp av maskin. Kombinert med Domino sitt merkeutstyr kan vi også integrere merkeinformasjonen på etiketten i samme operasjon.

Sleeve

Ravenwood er vår nyeste leverandør og gjennom de kan vi nå tilby sleeveløsning (magebelte) som gir en veldig god produkteksponering i butikk. Løsningen er unik og fleksibel og kan brukes de fleste emballasjene.

zrzut-ekranu-2014-09-25-o-190317-283x300 Etikettsystemer og sleeve
zrzut-ekranu-2014-09-25-o-190317-283x300 Etikettsystemer og sleeve