Merking og sporing

Softwareløsninger

Vi leverer programvare som gir deg full kontroll over merkingen og kommunikasjonen gjennom hele produksjonsprosessen. I tillegg til QuickDesign og NiceLabel har vi nå også på plass software for produksjonsstyring, Progress - mer info om den nye softwaren finner du under menyen Software

Ta kontroll over merkeprosessen!

Gjennom bruk av Domino QuickDesign eller NiceLabel kan bedrifter synliggjøre sin produksjonsprosess og ta aktivt i bruk informasjon fra produksjonslinjene. Våre løsninger kan utveksle systeminformasjon med bedriftens økonomisystem, ERP eller MES system og i så måte bli en kilde for effektivisering og optimalisering av produksjonen.

Softwaren kan implementeres gradvis, slik at den enkelte bedrift begynner med primærbehovene. Disse er ofte merking som legger grunnlaget for sporing og senere effektivisering. Viktigst er det at hver enkelt kunde ser strategisk på mulighetene som ligger tilgjengelig når en skal implementere et merkesystem i produksjonen.

Med Domino QuickDesign eller NiceLabel kan vi enkelt designe etiketter, legge inn produkter, starte produksjonen og styre merkeutstyret. Kameleon sitt softwareteam er også online med våre kunder slik at de får hjelp og support i løpet av få minutter.

Progress er skreddersydd for næringsmiddel-industrien. Systemet har som mål å samle all relevant informasjon i én løsning som støtter hele verdikjeden – fra mottak til leveranse.

Softwareløsninger

Domino QuickDesign og NiceLabel er to softwareplattformer som automatiserer merkeprosessen i din  produksjon. Løsningen er enkel å bruke for operatører og produksjonsplanleggere. Løsningene er i dag i drift hos mer enn 100 produksjons-bedrifter i Norge og brukes i tillegg av kunder over hele verden.  

Løsningene kan skaleres fra enkle produksjonslinjer og til mange produksjonslinjer i store fabrikker eller til konsern med flere produksjonssteder.

Vårt merkesystem har standardløsninger som tilfredsstiller GS1 og STAND sine krav. I tillegg finnes en rekke moduler som produksjonsrapportering og OEE målinger.

Vi har RFID løsninger og kan integrere verifikasjonsløsninger for alle merkeområder. Vi håndterer variabel- og fastvekt og kan integrere kontrollsystemer. Våre logistikkløsninger inkluderer utekspedering, EDI håndtering og blandingspaller. Vi har også enkle lagermoduler og sporingsløsninger.

I tillegg kan vi utvikle spesialapplikasjoner for små og store oppgaver i produksjon og på lager.

Vi leverer løsninger og kan tilpasse oss til alle ERP og MES plattformer, og har erfaring med både SAP, M3, Microsoft Dynamic, Ax, Visma, Navision og en rekke bransjeløsninger. Disse kan være både on-premise eller skyløsninger.

Produkter og løsninger

No items found.
No items found.

Software-moduler

Software-moduler

Softwareløsninger
Hugo Falch
,
Danica Foods
«Serviceinnstilling og tilbakemelding fra teknisk avdeling hos dere er upåklagelig og av den sjeldne sorten»

Eksempler på merking

No items found.
Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Vi har standardiserte løsninger og priser, og kan raskt gi deg en oversikt over hva en driftsavtale vil medføre for din virksomhet.

Vi ønsker også å komme med råd og innspill til forbedringer og effektiviseringer der hvor vi ser dette

Maskin, forbruksmateriell, service, garanti og support er inkludert i månedsprisen. De fleste av våre kunder velger denne modellen. Alle våre løsninger kan også kjøpes til konkurransedyktige priser om det er et ønsket alternativ.

Kameleon leverer løsninger for de fleste behov, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.