• Leverandører

Logo Domino

Kameleon har representert Domino i Norge siden 1999. Utstyr fra Domino holder høy kvalitet og sikrer våre kunder stabilitet og høy oppetid i produksjonen.

Domino ble grunnlagt i 1978 og har blitt et anerkjent og ledende globalt selskap innen utvikling og produksjon av merkeløsninger, samt innen printteknologier. Selskapets tekniske løsninger fyller behovene til produsentene, og setter ny standard for kvalitet og pålitelighet. Gjennom et globalt nettverk av 25 datterselskaper, og i overkant av 200 forhandlere, selger Domino Printing Sciencies Plc. til over 120 land. Disse distributørene tilbyr løsninger og kundestøtte. Konsernet sysselsetter 2200 mennesker over hele verden. Selskapet har produksjonsanlegg i Storbritannia, Kina, Tyskland, India, Sverige og USA. Domino er notert på London børsen.

Les mer om DOMINO

Logo Intrex

Kameleon har de siste årene installert komplette etikettsystemer til flere produksjonsmiljøer i Norge, blant annet  O. Kavli, Smaken av Grimstad og Lilleborg.

Vår hovedleverandør av etikettsystemer er Intrex.

Intrex er en veldig spennende leverandør som holder til i Poznan i Polen. Intrex opplever sterk vekst og leverer etikettsystemer av meget høy kvalitet til konkurransedyktig pris. De leverer nå maskiner over hele verden og kan løse alle formater.  I tillegg er Intrex distributør av Domino produkter i Polen. Dette gir en unik kunnskap om samspillet mellom merkeutstyr og etikettsystemer.

Les mer om INTREX

Kameleon har inngått samarbeid med Rocketfarm om Pally. Pally er en palleteringsløsning som kan settes opp på noen få dager, med andre ord – en løsning som gjør kompleks palletering enkelt. Oppgavene som løses er å palletere esker fra en eller to henteposisjoner eller en til to paller. Ta kontakt for mer info eller les mer her

Les mer om Rocketfarm

Kameleon har inngått samarbeid med Universal Robot og deres samarbeidende robotarmer. Disse robotene integreres lett i eksisterende produksjonssystemer. Med sine seks leddknutepunkter og store fleksibilitetsområde er de designet for å imitere bevegelsesområdet til en menneskelig arm. Les mer om de tre ulike modellene her og finn den størrelsen som best ivaretar dine behov nedenfor.

UR-roboten kan automatisere praktisk talt hva som helst – fra montering til lakkering, fra skruing til merking, fra sprøytestøping til sveising og fra pakking til polering. Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deres behov.

Les mer om  Universal Robots

Skanem er en av Europas største leverandører av selvklebende etiketter.  Skanems hovedfokus er å levere selvklebende merkeløsninger i høy kvalitet til store nasjonale og multinasjonale merkevareeiere i Europa og Asia.

Skanem ble grunnlagt i 1905 i Norge og Ole Rugland , nåværende eier og daglig leder , kjøpte selskapet i 1986 . Skanem i dag har 13 produksjonssteder i ni land med over 1200 ansatte i Norge , Sverige , Danmark , Storbritannia, Tyskland, Polen , Russland, Thailand, India og Kenya . Skanem betjener alle segmenter med behov for selvklebende etiketter.

Kameleon har etablert et strategisk samarbeid med Skanem som sikrer begge tilgang til gode og kundeorienterte løsninger.

Les mer om SKANEM

Logo Ravenwood packaging

Ravenwood er en ledende leverandør av sleeveløsninger og tusenvis av bedrifter har installert denne løsningen for sine produkter. Vi er glade for å ha denne leverandøren med på laget.

Mange norske produksjonsmiljøer har tatt i bruk sleeve som løsning for sine produkter. Dette gir en god presentasjon av produktet og er en miljøvennlig løsning. Den unike løsningen uten bakpapir gir minimalt med avfall. Ravenwood har i det siste utviklet produkter som i dag kan brukes på både skåler, skinpack, ferdigmatprodukter og en rekke andre formater.

Les mer om Ravenwood

Kameleon har inngått samarbeid med DIGI som er markedsledende innen utviklingen av avanserte veie og etiketteringsmaskiner til matindustrien.

DIGI ble grunnlagt i 1934 i Japan, og har regionalt hovedkontor i England. DIGI produserer vekt, pris og etiketterings maskiner med et bredt utvalg til matproduksjon som: kjøtt, fisk, fugl, meierier,  grønnsaker, bakerier og ferdigmat. Det er maskiner tilpasset høyhastighetslinjer i automatiske produksjonsanlegg, og til små bedrifter som utfører mer manuelle oppgaver.

DIGI har vært ledende innen vekt, pris og etiketteringsteknologien i mange år. Produktene blir brukt hos mange internasjonale matindustriprodusenter og distributører. Med sitt brede produktutvalg, dedikerte R&D team og globale salg, service og distributørnettverk, sammen med kvalitet og ansvar,  tilbyr DIGI deg det perfekte samarbeidet for våre produkter.

Les mer om DIGI på Digisystem

Sato er en pioner og ledende leverandør av integrerte automatiske identifikasjon og datafangstløsninger som benytter strekkode og RFID-teknologi.

Sato produserer innovative og pålitelige «desktop» og OEM etikettprintere. De tilbyr komplette løsninger til bedrifter ved å integrere hardware, software, meddiaforsyninger og vedlikehold.

Sato ble grunnlag ti 1940, og er notert på Tokyo børsen i Japan. Selskapet er representert globalt gjennom et førsteklasses nettverk av partnere og har salgs- og supportkontorer i over 20 land.

Les mer om SATO

Collamat skal være den foretrukne produsent av etiketter og standardiserte merkeløsninger til forhandlere over hele verden.

Kameleon er Collamats distributør for etiketter og etikettsystemer i Norge. Les mer på Collamat

Logo StrongPoint

Strongpoint er en av Skadinavias ledende produsenter av etiketter. Trykkeriene i Norge og Sverige følger alle kvalitetssikringsrutiner og miljøkrav som til enhver tid gjelder for produksjon av etiketter. Strongpoints trykkeri i Sverige ble i 1995 ISO 9002-sertifisert. Siden den gang har selskapet oppgradert sitt kvalitetssystem ytterligere til ISO 9001, i 2008.

Kameleon har levert etiketter fra Strongpoint (tidligere PSI) i flere år.

Les mer om Strongpoint

Datalogic er teknologiledende innen automatisk datafangst og prosessautomatisering. Selskapet har spesialisert seg på utforming og produksjon av strekkodelesere, mobile datamaskiner, sensorer for deteksjon, måling og sikkerhet og visjonsystemer.

Les mer om Datalogic.

LEUZE-ELECTRONIC-logo

Leuze Electronic har i mer enn 50 år utviklet, produsert og markedsført effektive sensorløsninger for industriell automasjon over hele verden. Selskapet er spesialister med solid kompetanse.

Les mer om Leuze Electronic

Logo Phoenix Contact
Nyskapende produkter og teknologier. Produkter og løsninger til alt som har med elektroteknikk og automasjon å gjøre – det er vår verden.

Les mer om Phoenix Contact

© Kameleon Gruppen [year] | Driftes av Akari