• Forbruksmateriell

    Blekk
forbruksmateriell Driftsavtale
forbruksmateriell Driftsavtale
forbruksmateriell Driftsavtale

Forbruksmateriell

Vi leverer alt av forbruksmateriell til våre maskiner; blekk, karbonbånd, filter og etiketter med og uten trykk. Noe av dette følger Driftsavtalen mens andre kan bestilles eksplisitt.

Blekk

Dominos spesialutvalg av blekk er designet for å fungere perfekt med Dominos maskiner. Ikke bare gir de de aller beste resultatene, de forlenger også levetiden til maskinene dine ved å sikre at de jobber effektivt. Som du forventer, er blekket av aller høyeste kvalitet, kommer i et bredt spekter av kvaliteter, og er laget for å gå hånd i hånd med systemet.

forbruksmateriell Driftsavtale

Karbonbånd

For å få best mulig merkekvalitet for våre skrivere, er det viktig at du bruker karbonbånd som er konstruert og produsert for optimal ytelse. Vår leverandør innenfor dette området gjennomfører omfattende testing og utvikling. Dette sikrer gode utskrifter på hver pakke eller etikett og lavere driftskostnader.

forbruksmateriell Driftsavtale

Filter

Dominos patenterte Labyrinth ™ filter bruker opptil ti ganger mer filteroverflate enn andre. Det kan fange 20 ganger flere partikler enn andre filtre. I ytterligere utjevningsplater for jevn fordeling av luftstrøm og partikler er det innført en meget lang filterlevetid. Dette betyr igjen at du må bytte filtre sjeldnere, slik at DPC er den mest kostnadseffektive filtreringsløsningen for laserapplikasjonen.

forbruksmateriell Driftsavtale

Etiketter

Vi leverer både nøytrale og ferdigtrykte etiketter, og etiketter er omtalt i egent menypunkt.

Ta kontakt med Kameleon om du ønsker mer informasjon eller trenger noe forbruksmateriell.

© Kameleon Gruppen [year] | Driftes av Akari