Kameleon er blitt Miljøfyrtårn
Nyheter

Kameleon er blitt Miljøfyrtårn

En viktig milepæl er nådd! Vi har nettopp mottatt det synlige beviset på vår innsats for miljøet!

Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.  

I Kameleon har vi alltid vært opptatt av miljøet og i dag er vi derfor ekstra stolte av å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Første steg på veien var at vi ble medlem av Grønt Punkt i 2019. Siden da har vi jobbet målrettet for å bli enda grønnere, og vi fortsetter å ta grep for å bli enda bedre dag for dag.

Miljøfyrtårn er miljøarbeid satt i system. Det handler om å være bevisst og legge til rette for at vi alle tar gode valg til beste for miljøet. Vi håper at vi med denne sertifiseringen kan vise vei og inspirere våre kunder og samarbeidspartnere til å gjøre det samme.

Å være sertifisert Miljøfyrtårn påvirker mye av det vi driver med i hverdagen blant annet økt kildesortering, våre innkjøp og etter hvert også overgang til elektrisk bilpark. 

Sertifiseringen sier noe om hvor vi er i dag, men den innebærer også at vi har forpliktet oss til å dedikere tid, ressurser og prioritere grønne valg i årene som kommer. En av de tingene vi har satt høyt på agendaen er å jobbe med bærekraftige løsninger innen merking. Vi har også fokus på det vi kaller vår hybride modell – hvordan kombinere personlig og digital (remote) oppfølging med våre kunder.  

Som Miljøfyrtårn bidrar vi også til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. En bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere! 

Bli med oss og ta din del av ansvaret! 

Flere nyheter