Fra kjeller til stort bygg på toppen av Røyken Næringspark
Nyheter

Fra kjeller til stort bygg på toppen av Røyken Næringspark

Fredag 25. august 2023 hadde Kameleon Gruppen offisiell åpning av sitt nye bygg i Røyken Næringspark, helt på toppen av næringsparken.

Ordfører i Asker kommune, Lene Conradi, stod for den offisielle åpningen sammen med samarbeidende robot som ble styrtav styreleder i Kameleon Gruppen, Morten Henriksen. Ordføreren og roboten tok tak i hver sin del av sløyfen og vipps så var bygget offisielt åpnet. 

 

Kameleon Gruppen har de siste årene hatt stor vekst og ansetter stadig flere. Antall ansatte i de tre selskapene er i dag 45, inklusive en egen avdeling i Sverige. Kameleon har nettopp flyttet 300 meter opp i gaten i splitter nytt bygg. Bygget har i tillegg til kontorlokaler et stort verksted.  

 

Dagligleder Trond Olav Eek forteller ivrig historien om hvordan det hele startet:

“Selskapet ble etablert i 1999 i en kjeller på Vettre. Etter en stund ble det verksted i en garasje på Nærsnes.Fire ansatte overtok Domino Printing sitt agentur i Norge og driftsavtalen var født. Det var Kjell og Siri Hilleren som sammen med Tor Jørgen Brekka som la utpå den første etappen til det som i dag er Kameleon Gruppen. Andre etappe gikk til Gamle Spikkestad barneskole.Her var de også jeg begynte som daglig leder i selskapet for snart 10 år siden. I 2015 flyttet vi til Follestad Næringspark, som er dagens RøykenNæringspark. Etter kun syv år hadde vi vokst ut av lokalene og i dag er vi bokstavelig talt på toppen av Næringsparken med et stort og flott bygg med plass til både ansatte og mange besøkende. Kameleon gleder seg til å bli et samlingspunkt for sine samarbeidspartnere og kunder”.

 

Selskapet startet sin virksomhet som leverandør av printere for merking, men leverer i dag tjenester innen både merking, etikettering, software til produksjonsbedrifter og robotikk. De opplever generelt stor etterspørsel og interesse etter tjenester innen automatisering fra ulike produksjonsbedrifter.

 

Kameleon har kunder over hele Norge, men de er også opptatt av å være en sentral aktør i det lokale næringsliv. Selskapet er Miljøfyrtårn og lærebedrift. Mange ansatte bor i nærområdet og selskapet er opptatt av å bruke lokale leverandører når de kan. Kake og mat til dagens arrangement ble levert av Jobbhuset, som også har fått oppgaven med å levere møtemat til Kameleon i fremtiden.  

 

“Ideen bak Kameleonhuset har vært å lage et bygg som skaper motivasjon og trivsel for de ansatte og for samhandling, arrangementer og møter med kunder og partnere. Torsdag i forrige uke hadde vi lansering av den nyeste robotmodellen til Universal robots, med 100 deltagere til stede. Vi var superfornøyd med et svært vellykket arrangement”, sier daglig leder Trond OlavEek.

Flere nyheter