Stilling ledig - Inhouse Frontend - Utvikler
Nyheter

Stilling ledig - Inhouse Frontend - Utvikler

Vil du være med oss å utvikle det beste systemet for fremtidens produksjonsmiljøer?

Et av de viktigste satsningsområdene for å gi verdi til våre kunder er utvikling av effektive softwareløsninger. Gjennom vår inngående kjennskap til Næringsmiddelindustriens behov har vi utviklet det skreddersydde produksjonssystemet Progress som gir våre kunder full kontroll på sin verdikjede. Løsningen bygger på de tre nøkkelfaktorene kontroll, kommunikasjon og dokumentasjon. Progress har blitt meget godt mottatt hos våre kunder og vi ser et stort potensial for løsningen videre både i Norge og utlandet.Som Front-end Utvikler hos Kameleon Solutions vil du få en sentral rolle i utviklingen av vårt skybaserte produksjonssystem, Progress. Du vil arbeide med utviklingen av versjon 2.0, en SaaS løsning som integrerer alle våre softwareløsninger under ett tak. Du vil jobbe tett med et dyktig team av utviklere og arkitekter for å levere en kundevennlig, robust og skalerbar løsning.

DINE ansvarsområder:

 • Utvikle og vedlikeholde responsive og brukervennlige webgrensesnitt.
 • Integrere frontend-applikasjoner med vårt backend API.
 • Utvikling av intuitive og brukervennlige grensesnitt.
 • Optimalisere frontend-kode for hastighet og effektivitet.
 • Skrive og vedlikeholde enhetstester og ende-til-ende-tester.
 • Arbeide tett med backend-utviklere, UX/UI-designere og produktledere.
 • Bidra til kontinuerlig forbedring av utviklingsprosesser og verktøy.

DIN kompetanse og erfaring:

Vi ønsker fortrinnsvis at du har god kompetanse og erfaring innen React, eventuelt andre Javascript baserte rammeverk. I tillegg er det ønskelig at du har kompetanse innen:

 • .Net & C#
 • Azure / Azure DevOps
 • PostgreSQL
 • Docker / Kubernetes

Vi tror du har en høyskoleutdannelse innen informatikk, webutvikling eller lignende. Det viktigste er allikevel at du har noen års relevant erfaring fra fagområdet hvor du har bevist din dyktighet og utviklet din kompetanse.

Hvorfor jobbe hos oss?Hos oss vil du bli en del av et utviklingsorientert selskap i sterk vekst, basert på dyktige kollegaer, et godt arbeidsmiljø og et sterkt kundefokus.Vi tilbyr en hverdag hvor du vil få en sentral rolle i videreutviklingen av et av de mest konkurransedyktige produksjonssystemene innen næringsmiddelindustrien, basert på en moderne SaaS-arkitektur. Vår handlingsorienterte tilnærming og korte beslutningsveier gjør at vi raskt kan omsette ideer til handling. Hos oss finner du dyktige kollegaer som liker å skape noe sammen og ikke minst oppleve forskjellen våre løsninger gjør for kunden.

Interessert?

Vi ser frem til å høre fra deg! Skulle du ønske ytterligere opplysninger - ring oss da vel - enten til Leder Progress Sigurd Aas (948 03 038) hos Kameleon eller vår rådgiver Kai Bruun (477 63 696) hos Libra Rådgivning og rekruttering.

Søk her

Flere nyheter