Stilling ledig - Lyst til å bli med på vår suksess og hjelpe våre kunder?
Nyheter

Stilling ledig - Lyst til å bli med på vår suksess og hjelpe våre kunder?

Søknadsfrist 2. mai 2024

For å sikre at vi oppfyller vårt løfte om å gi den beste kundeopplevelsen søker vi nå en strukturert og initiativrik Konsulent med teknisk kompetanse for å styrke vår kundesupport.

Henvendelsene fra våre kunder spenner over mange produkt- og kompetanseområder. For å håndtere dette kreves en dedikert person som liker å kommunisere med både kunder og kollegaer. Den vi søker må håndtere en travel hverdag, like å dykke ned i detaljer, ta styring i ulike prosesser og løse utfordringer på egenhånd og i samarbeid med andre.

Du vil få en sentral rolle i et sterkt faglig og inkluderende miljø med engasjerte kollegaer. For den rette kandidaten tilbys svært gode muligheter for å utvikle seg faglig og skape en karriere i et selskap i sterk vekst, og med store ambisjoner.

Du vil ha din daglige arbeidsplass i våre nye og topp moderne lokaler i Røyken Næringspark, med gode parkeringsmuligheter og hyggelige kollegaer. Kameleon tilbyr en konkurransedyktig pakke med lønn etter avtale, gode pensjonsvilkår og privat helseforsikring.

Dine viktigste ansvars- og arbeidsoppgaver vil bli:

 • Motta og løse supporthenvendelser fra våre kunder
 • Oppfølging av åpne supportsaker og fremdrift på disse
 • Oppfølging og dialog med kunder
 • Tett dialog med kollegaer og intern koordinering av saker
 • Eskalere supportsaker som ikke kan løses, videre i organisasjonen

Vi søker deg som har teknisk utdannelse med fagbrev fortrinnsvis innen automasjon/elektronikk, teknologi eller IT. Alternativt har du en høyskoleutdannelse innen mekatronikk eller IT. Relevant erfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse. Vi ser for oss at du har noen års arbeidserfaring enten som tekniker eller ved å yte support innen tekniske produkter. Dersom du har kjennskap til produksjon/produksjonsmiljøer, er det en stor fordel, men ingen betingelse. Vår målsetning er at du med støtte fra kollegaer og erfaring skal utvikle deg til å løse en stor del av våre kundehenvendelser selvstendig – derfor er det viktig at du har en god grunnleggende IT kompetanse, spesielt relatert til systemer, nettverk og databaser.

For at du skal lykkes og trives i jobben er det noen egenskaper som er viktige at du har med deg:

 • Du er tillitsvekkende, og fokuset ditt er mot kundene.
 • Du har selvfølgelig svært gode kommunikasjonsegenskaper, og behersker norsk flytende.
 • Du evner å sette deg grundig inn i tekniske produkter og opparbeide en forståelse for ulike kunders behov og utfordringer.
 • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert i dialog med kunder og interne nøkkelpersoner.
 • Du tar ansvar for å løse saker enten ved å finne ut av det selv eller ved å involvere andre med mer spisskompetanse.
 • Du liker at det er hektisk og du kan håndtere flere ting samtidig.
 • Du er strukturert i arbeidsformen og gir oppfølging og tilbakemelding på saker både internt og eksternt.
 • Du har en sterk motivasjon for å utvikle både deg selv og virksomheten du jobber i.


Vi er opptatt av å se potensialet i våre ansatte og forventer at din rolle vil utvikles sammen med selskapet.

Hva sier de ansatte om å jobbe i Kameleon:
Tove beskriver Kameleon gruppen som et selskap hvor de ansatte handler og tenker ut ifra at vi alltid er i kundens tjeneste. Både administrasjon, salg og teknisk står på og gjør det de kan for å hjelpe kunden 24/7. De ansatte trives godt og det er et godt miljø med mye humor og gode kommentarer.

Kameleon Solutions inngår i Kameleon Gruppen som ble etablert i 1999 og er en offensiv og markedsorientert leverandør av løsninger innen merking og sporing, etiketter og etikettsystemer, samarbeidende roboter og softwareløsninger. Våre kunder er 300 ledende industribedrifter i Norge og Skandinavia.Kameleon består av 45 dyktige og dedikerte ansatte som holder til i et nytt og topp moderne bygg i Røyken Næringspark i tillegg har vi en avdeling for softwareløsninger på Aurskog. Gruppen omsatte for 150 millioner i 2023 og vi fortsetter vår sterke vekst i inneværende år.I Kameleon bygger vi en kultur hvor kunden står i fokus, vi jobber hver dag for at våre kunder skal få en bedre og mer konkurransedyktig virksomhet. Med stadig fokus på fremtidsrettede løsninger og rett kompetanse skal vi være et selskap folk vil ønske å jobbe i, og kunder vil ønske å jobbe med.

Søk her

Flere nyheter